Lijsterhof

MONUMENTAAL LANDHUIS TE KOOP

Het monumentale landhuis “Lijsterhof” is gelegen in een fraaie buitenplaats, buurtschap Wolfhagen in Schinnen, en omgeven door prachtig natuurgebied.

Dit stijlvol en uniek landhuis met zijn karakteristieke klokgevels aan de voor- en achterzijde werd in 1938-1939 gebouwd door de bekende Limburgse architect Joseph Wielders, leerling van Pierre Cuypers. De bijzondere warme en gezellige inpandige sfeer met zijn royale kamers maken dit huis tot een waar woongenot.

Dit gemeentemonument is goed onderhouden en bevindt zich nog volledig in de authentieke staat, voorzien van prachtige antieke schouwen en tegelwerk uit de 17e eeuw, welke afkomstig zijn uit het nabijgelegen Fabritiushuis.
De perceelsoppervlakte ter plaatse bedraagt ruim 1.5 hectare, waarvan ca 8000 m2 weiland. Het totale perceel is langs voor-, achter- en zijkant toegankelijk via de aanwezige in- en uitritten.

Indeling

  • Begane grond: gang met mooi houten trappenhuis, drie woonkamers, keuken, toilet en een aparte atelierruimte.
  • Eerste etage: overloop, drie slaapkamers, toilet, en badkamer.
  • Tweede etage: (met vaste trap bereikbaar) 3 kamers.
  • Verder is er nog een beschoten dak en een zolder en het pand beschikt daarnaast over twee royale droge voorraadkelders. De CV-installatie is eigendom, de ketel met onderhoud op basis van huurcontract.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:

NVM makelaar: DAMEN
T 043-3479090
www.damen-og.nl / info@damen-og.nl

of :

olivers@lijsterhof.nl